گنج یاب

گنج یاب

گنج یاب

Blog Article

عمق بوق : ۱۰ متر - عمق آنتن ۲۵ متر شعاع : ۲۰۰۰ متر اسکنر: ۱۶ متر

این روش نسبت به نوع ساده دارای مراحل بیشتری بوده و به صورت دقیق و تخصصی به جستجوی مطالب می پردازد.

برای ساخت طلا یاب به مجوعه از لوازم الکترونیکی نیاز دارید. لوازم اولیه برای شروع ساخت طلایاب دستی شامل برد الکترونیکی، مدار ها، سیم مسی، لوله، ردیاب و… است در ادامه این وبلاگ با انواع سایر روش ها آشنا خواهید شد.

لطفا جهت خرید محصول تماس بگیرید برای پشتیبانی محصولات تیکت ارسال فرمایید

دوربین‌های حرارتی و دید در شب و همین‌طور دماسنج‌های لیرزی را به نام فلزیاب تصویری معرفی می‌نمایند که این سیستم‌ها نیز هیچ ارتباطی به دستگاه های فلزیاب نداشته و فقط جهت موارد خاص مورد استفاده قرار می‌گیرد.

(دوستان توجه کنید که با توجه به نوسان های چشمگیر بازار ارز ،قیمت های این لیست بصورت لحظه ای تغییر می کند لذا برای اطلاع از قیمت های بروز با شماره موجود گوشه تصویر تماس حاصل نمایید)

این تنها چند نمونه از انواع طلا یاب دستی هستند و در بازار می‌توانید نمونه‌های دیگری هم بیابید که براساس فناوری، قیمت و کاربرد متفاوتی داشته باشند .

این سوال بار ها و بار ها توسط عده ی زیادی تکرار شده است و اکثرا پرسیده اند که چرا قیمت شما پایین تر از شرکت های دیگر است ؟

این دستگاه‌ها از تکنولوژی تصویری برای تشخیص فلزات استفاده می‌کنند. آنها معمولاً دارای صفحه نمایش هستند که نتایج تشخیص را نشان می‌دهد و برخی ممکن است قابلیت نمایش تصاویر فلزات را داشته باشند .

سپس با فیلترهای موجود، جست خرید طلایاب و جوی خود را محدودتر نمایید تا نتیجه دقیق تری را به دست آورید. به عنوان مثال اگر به دنبال پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد می باشید، از منوی کادر مقطع گزینه “کارشناسی ارشد” را برگزینید.

آمار: تمامی مقالات بر حسب مقاطع مختلف، نویسنده، سال انتشار، موضوع، رشته و… دسته بندی شده و آمار مربوط به هر دسته بندی قابل مشاهده می باشد.

طلا یاب دستی یک نوع دستگاه الکترونیکی است که به منظور تشخیص و تعقیب فلزات، به خصوص طلا، در زمین یا خاک استفاده می‌شود. این دستگاه‌ها معمولاً از فناوری‌های الکترومغناطیسی برای شناسایی فلزات استفاده می‌کنند.

طرز ساخت طلایاب دستی در منزل، مسئله‌ای بود که در این مطلب به آن پرداختیم . با این‌حال باید به این نکته اشاره کرد که ساخت فلزیاب و گنج یاب در منزل تنها جنبه آموزشی و تفریح دارد. از این‌رو واضح است که نمی‌توان تنها با چند وسیله الکترونیکی، رادیو و ماشین حساب، کیت فلزیاب یا گوشی تلفن همراه گنج پیدا کرد!

برای نخستین بار کار این پایگاه در دهه هفتاد در رایانه هایی چون “مین‌ فریم” و محیط نرم‌افزار «سی‌ دی‌ اس‌ آی‌ اس‌‌ آی‌ اس» شروع شد. پس از گذشت زمان، گسترش تکنولوژی و پیشرفت در زمینه فناوری اطلاعات، این پایگاه نیز رونق پیدا کرد و هم اکنون یکی از مهم ترین گنجینه های است که پژوهشگران می توانند در آن به جست و جوی هزاران منابع علمی بپردازند.

Report this page